Recent


We hebben een stelling. Bedankt buur! (nog rap wat reclame dan: interieurwerken Dupont)

Hier komen recente werkjes, nieuwtjes, oproepen,...
- Onderaan deze page vind je een gedetailleerde kalender
- Wie zin heeft om een (half) dagje mee te helpen: graag! stuur een berichtje!


Translate

zondag 21 augustus 2016

Daarboven op 2m 46

Daar hadden we de stellingen voor nodig, en het werkt goed.

We hebben op een drietal dagen de volledige omkadering ineen gevezen, zodat we stilaan aan de vloer van de bovenverdieping kunnen beginnen. Die moeten we op een dag kunnen leggen (de balken toch), door een slim systeem van zwaluwstaart- verbindingen is het enkel maar inleggen en vastvijzen.

En dan een vloerplaat monteren. En dan de opstaande balken van de bovenverdieping.

Ondertussen zoeken naar een leverancier van schelpjes, roofing branden tegen de ondergrondse structuur (tegen opstijgend vocht) en al eens beginnen denken aan een kalkhennep-leverancier. en aan de locatie en structuur van de ramen en de deur. en aan dakbedekking. en aan....

Aimar is toegekomen, met blabla cars tot in Belgiƫ geraakt, en woont voor een tijdje in de camping car.

We hadden veel hulp de voorbije week. Kurt (van Karen), Pieter en Toon, Steven, Hans, Simon en Curd (onze camping-gezellen uit Rumst) Het ging erg goed vooruit, sneller dan ik geschat had, en mijn schattingen zijn meestal nogal aan de hoge kant. Maar dat is leuk, want dat betekent dat we begin september ergens al met stro gaan kunnen beginnen.

Tijd om de werkplanning voor volgende week in elkaar te steken. Een ideale job om op een regenachtige dag te doen, denk ik maar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten